Individualni treninzi

Vježbanje uz individualnog trenera preporučuje se članovima koji su odlučili vježbati, ali ne znaju od kuda krenuti, kako pravilno izvoditi vježbe i kako ostvariti cilj koji vježbanjem žele postići ili niti nemaju konkretan cilj.

Trening uz individualnog trenera najbolji je izbor i za ljude koji imaju zdravstvene probleme te zahtijevaju poseban program prilagođen pojedincu. 

Pri planiranju individualni trener uključuje niz parametara koji utječu na konačni rezultat. Planiranje programa vježbanja kao i intenzitet pojedinih vježbi prepustite stručnoj osobi.

 Na Vama je samo da dođete u dogovoreni termin i date svoj maksimum na treningu kako bi što prije došli do željenih rezultata.

Sparta Gym ZAPAD

ŽELITE VJEŽBATI S INDIVIDUALNIM TRENEROM? 

Individualni trener je stručnjak, učitelj, motivator i podrška klijentu s kojim razvija prisan i povjerljiv odnos. Program za klijenta planira prema njegovim specifičnim potrebama, tjelesnim sposobnostima, trenutnom psihofizičkom stanju, mogućnostima i ciljevima.

Želite li vježbati s individualnim trenerom javite nam se na recepciju ili na e-mail kako bi vam osigurali vašeg trenera.