1500 metara kvadratnih

Sparta Gym Zapad

Sparta gym  jedinstvena je teretana i fitness centar u Zagrebu. Kao jedna od većih teretana, prostire se na  1500 metara kvadratnih. Radi se o vrhunski opremljenom prostoru u kojem možete raditi kompletnu kondicijsku pripremu bilo da se radi o rekreativcu ili sportašu bilo kojeg sporta. Nužno je spomenuti da Sparta gym uvijek ulaže u nove sprave za vježbanje te njezini članovi imaju pristup tuševima i velikim svlačionicama s ormarićima.

Vaša članska RFID kartica omogućuje vam korištenje obje lokacije – SPARTA GYM Zapad (Medarska 69) i SPARTA GYM & SPA Rotor (Riječka 10) . Sa svojom članskom iskaznicom imate dozvoljen jedan ulazak na dan (lokacija po izboru) , što znači 7 treninga tjedno.

Sparta gym je specifična po tome što osim teretane nudi  i niz grupnih programa te yogu koji se mogu koristiti svi zajedno te kombinirati po želji korisnika.

Također nudimo  i usluge osobnih trenera.

Osim dijela za vježbanje na raspolaganju vam je i lounge bar s pogledom na fitness centar u kojem se možete opustiti prije ili nakon treninga.

Sparta gym sastoji se od:

  • cardio zone
  • velikog broja sprava za vježbanje
  • prostora za kružne treninge
  • dizačka platforma
  • boksački ring
  • dvije atletske staze (50 m)

Cardio zona prostire se cijelom dužinom dvorane a uključuje velik broj traka za trčanje, bicikala, air bikeova, orbitreka i stepera, curve trake, climbera, ski erga te veslačkih ergometara. U sredini dvorane omogućeno vam je vježbanje grupnih programa te kružni treninzi i borilački sportovi. Ostatak dvorane ispunjen je velikim brojem funkcionalnih sprava za vježbanje za svaki dio tijela te slobodnim utezima s bučicama i olimpijskim šipkama.

Osim dijela za vježbanje na raspolaganju vam je i lounge bar s pogledom na fitness centar u kojem se možete opustiti prije ili nakon treninga uz energetski napitak, protein shake  ili kavicu.

Svim članovima osiguran je velik besplatan parking.

Ako dolazite javnim prijevozom autobusne linije 145 (minibus) staje ispred centra, a linija 134 (Črnomerec-Prečko) na početku Medarske ulice. Teretana je smještena u zapadnom dijelu grada te je na par minuta od kvartova Malešnica, Rudeš, Špansko, Jarun, Črnomerec i Gajnice.