Iskreno, ne smatram da je to što nema noge hendikep u tome što on želi raditi. Prema njemu se ponašam kao prema svima i ne radim nikakvu razliku. Svi imaju neke izgovore pa ih trebam tjerati. Od ‘boli me glava’, ‘istegnuo sam ligament’, ‘ne da mi se’, ‘spava mi se’… Damjan nema noge, ali je discipliniraniji od većine mojih klijenata, navodi Prevarek i dodaje da s njim može raditi sve vježbe osim onih u čučnju koje fizički ne može odraditi. Hendikep je, primjećuje Damjan, najviše osjećao u igri s kćeri. No, otkad redovito trenira, potrčati za malenom više mu nije nikakav problem.

Damjan

“ Ja sam Filip, prije pet godina bio sam “onaj debeli”, a danas sam “onaj koji je skinuo 80 kg”. I ne, neću vam pričati o tome kako vježbati ili što (ne)jesti. Ja nisam ni trener niti nutricionist, ja sam ja – Filip.

Filip

Isprva je bilo teško riješiti se starih navika, pogotovo prehrambenih. No, kada jednom vidiš rezultate na svome tijelu, to je ono što te tjera dalje. Tijelo žene mijenja se s godinama, pogotovo nakon tri poroda. Kilogrami se lakše zadržavaju, a teže odlaze. Kada sam na vagi ugledala brojku 65, bilo je vrijeme za promjenu. Promjenu koja je, uz stručan nadzor trenera, prilagođenu prehranu i svakodnevne treninge unutar 3 mjeseca pokazala odlične rezultate. Da je bilo lako – nije. Ali da se isplatilo – itekako je. Jer, vaga sada pokazuje 10 kg manje, a ja sam puno zadovoljnija odrazom u ogledalu!

Ana