Yoga u Sparta gymu - SPARTA GYM

Yoga u Sparta gymu

S obzirom na veliku zainteresiranost za yogu, od sljedećeg tjedna uvodimo novi sat. Naravno, yoga je uključena u Vašu mjesečnu članarinu
Tako da svaki utorak i četvrtak možete vježbati
17:45 – 19:00 h Sparta Power yoga
19:00 – 20:00 h Sparta Hatha yoga

Sparta power yoga
Dinamični stil yoge koji jača tijelo, povećava fleksibilnost, poboljšava držanje te pomaže kod gubitka kilograma. Vraćamo tijelo u ravnotežu i rješavamo ga boli koji nastaje svakodnevnim sjedilačkim načinom života.
Svaki sat je zabavan i izazovan. Ova praksa podiže tjelesnu temperaturu, budi živčani, kardiovaskularni i dišni sustav. Čisti tijelo od toksina, potiče cirkulaciju i probavu. Sat završava dubokim vođenim opuštanjem. Ako se želiš dobro oznojiti, probuditi tijelo i imati osmijeh na licu na kraju ovo je sat za tebe.

Sparta Hatha yoga
Hatha yoga je tradicionalni stil yoge koji koristi razne tehnike disanja i jogijske položaje. Izvode se polako s punom pažnjom. Tijelo postaje snažnije, fleksibilnije te dovodi do psiho-fizičkog sklada.
Hatha yoga smanjuje stres, regulira krvni tlak, uklanja bolove u leđima, smiruje živčani sustav te postajemo smireniji i opušteniji.
Sat je prilagođen početnicima te naprednijima koji žele naučiti više o svom tijelu i dahu.

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.