Sparta Premium Online - SPARTA GYM

S obzirom da teretane i dalje ostaju zatvorene – a ljeto dolazi – nudimo vam  SPARTA PREMIUM ONLINE program!

Sparta Premium Online uključuje:

  • 3 x tjedno Online treninge Sparta gyma u realnom vremenu i snimke svih online treninga ukoliko ne stignete na trening u realnom vremenu. Možete izabrati između Body weightaPilatesa i Yoge.
  • Motivacijski pokloni na mjesečnoj bazi (svaki mjesec na vašu adresu dolazi poklon paket naših partnera. Ukoliko se radi o usluzi, ostvarujete je na mjestu pružanja usluge.)

 

  • Osnove zdrave prehrane s primjerima obroka – vodič u .pdf-u sa savjetima za zdravu prehranu.  Tips and tricks koji će vam dobro doći u svakodnevnoj prehrani, ideje za zdrave grickalice koje možete lako usvojiti, jednostavne i brze ideje za doručak, ručak i večeru.
  • Praćenje napretka – početna mjerenja odradit ćete sami, prema našim uputstvima te upisati u dobivene tablice.  Putem tablica lako ćete moći pratiti svoj napredak.

 

Motivacijski pokloni na mjesečnoj sadrže:

VELJAČA

BIOMEDIS serum za njegu kože sklone celulitu. Pažljivo odabranim sastojcima iz prirode BIOMEDIS serum za njegu kože sklone celulitu Vaš je neophodan saveznik koji ćete trebati u borbi protiv celulita, oblikovanju tijela i smanjenju masnih naslaga.

OŽUJAK

ENCIAN poklon paket zdravih namirnica. Poklon paket sadrži zdrave proizvode kojećete vrlo lako uklopiti u svoj novi, zdravi način prehrane.
MALO SLATKO zdravi desert  – mini pita od mrkve

TRAVANJ

1 tretman brazilske maderoterapije u STUDIU PETRA. Brazilska maderoterapija idelan je tretman za otklanjanje masnih naslaga na području leđa, trbuha, kao i unutarnje strane bedara. Ne radi se oklagijama ili valjcima, već s drvenim čašicama. Način rada je potpuno drugačiji i prilikom masaže djeluje u duboke slojeve tkiva te aktivira stanice iznutra.

Cijena

350,00 kn/mjesečno

Broj mjesta je ograničen na 15 polaznika.
Rezerviraj svoje već danas!