Vježbanje nakon poroda - Sparta Gym Zagreb - Program Mame i Bebe

Vježbanje nakon poroda

Prošli ste 9 najljepših mjeseci u životu i imate svoje malo blago, to malo čudo života – svoje dijete – pored sebe. Želite mu pružiti najbolje i biti uvijek uz njega no želite i vratiti svoju liniju nakon poroda. Zato smo za Vas osmislili program najslađeg vježbanja u Zagrebu – program zajedničkog vježbanja mama i beba.

Svaka žena ubrzo nakon poroda osjeti potrebu da bude opet fizički u boljoj kondiciji te poželi tijelo koje je imala prije trudnoće. Vježbanje nakon poroda iznimno je važno. No, svakodnevno bavljenje djetetom, dojenje i previjanje može predstavljati veliku prepreku za taj cilj jer većina majki nema kome ostaviti dijete kako bi se posvetila svome tijelu. Najbolje i najkorisnije rješenje je da vježbate zajedno sa svojom bebom. Ovaj poseban program vježbanja omogućuju vam Sparta mame i bebe.

Posebnost ovog programa leži u činjenici da je beba aktivno uključena u program. To znači da majka umjesto lopte ili utega u izvođenju vježbi koristiti težinu vlastite bebe. Bebama to predstavlja veliko zadovoljstvo jer je svaki pokret u vježbi prilika za zbližavanje s majkom. Majkama je omogućeno da vježbaju zajedno sa svojom bebom stvarajući pritom posebnu vezu i povezanost. Takvo vježbanje je i vrijeme korisno provedeno s bebom. Bebe se mogu priključiti već kad navrše dva mjeseca – na početku leže pored mame, a mame rade svoje vježbe, a kasnije, čim počnu držati glavicu, zajedničko vježbanje može započeti!

Sve vježbe koncipirane su tako da mama može vježbati i sama i s bebom, tako da, ako beba nije raspoložena za vježbanje, može se odmarati, igrati s drugom djecom, spavati, a mama vježba sama pomoću rekvizita (uteg, lopte, gume). Ako je beba zainteresirana za vježbanje, tada mama vježba s njom i zajednička zabava je zagarantirana!
Program zajedničkog vježbanja mama i beba provodi se od 2010. godine. Uz pomoć naših partnera osigurali smo sve kako bi boravak Vašem djetetu kod nas bio što ugodniji. Tako su Vam dostupne pelene i pribor za prematanje, prekrivači za dojenje, didaktička dekica i pregršt edukativnih i didaktičkih igračaka te baby desertići. 

Program je namijenjen djeci od najranije dobi (od cca 6 tjedana starosti) pa do cca. 1,5 godine starosti.

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.