Sparta Gym Zagreb - Program mame i bebe - Upoznajte nas!

Upoznajte nas

Program Sparta mame i bebe bazira se na individualnom pristupu svakoj mami s bebom kako bi se osiguralo stručno i pravilno vježbanje te osiguralo mamama kvalitetno provođenje vremena s bebom. Naime, postoji nekoliko planova sata jer nikada se ne zna kako će bebe biti raspoložene. Ponekad beba odvježba cijeli sat s mamom, ponekad je umorna pa spava, a nekad se želi samo maziti s mamom ili se igrati edukativnim i didaktičkim igračkicama koje su uvijek dostupne u dvorani.
Cijeli je prostor prilagođen bebama tako da su im dostupne igračke, kutak za prematanje opremljen pelenama i dječjom kozmetikom, prekrivači, didaktičke dekice i sve što je potrebno za ugodan boravak. Mame mogu dijete podojiti, nahraniti, premotati jer je cijeli koncept programa Sparta mame i  bebe zapravo baziran na želji da se majke i bebe osjećaju kao kod kuće, da se druže s ostalim mamama, izmjenjuju iskustva, stvaraju nova prijateljstva te istovremeno učine nešto dobro za svoje zdravlje.

Ovaj jedinstveni program omogućuje majkama brže vraćanja tijela u stanje prije trudnoće, oblikovanje tijela i dobivanje mišićne mase, psihičko rasterećenje te smanjenje bolova u donjem djelu kralješnice.

Bebe od njega imaju višestruku korist – prvenstveno uspostavljanje čvršće veze s majkom, povećanje otpornosti i izdržljivosti te simulaciju u smislu ugodne glazbe i kretanja. To je istovremeno dobra vježba za snagu i oblikovanje vašeg tijela, a i zabava za bebu koja u različitim položajima tako dobije dragocjena iskustva.
Vježbe su namijenjene oblikovanju tijela u cjelini i jačanju trbušnih i leđnih mišića, kako bi se mama lakše i brže oporavile nakon poroda. Vježbe su namijenjene za kritične zone poslije poroda (trbuh, leđa, ruke, noge), odnosno vježbe na cijelo tijelo: vježbe za ruke, prsa i rameni pojas, za mišiće nogu i stražnjice, za leđne i trbušne mišiće, te vježbe za opuštanje i istezanje mišića. Program je namijenjen djeci od najranije dobi (od cca 6 tjedana starosti) pa do cca 1,5 godine starosti.
Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.