Sparta Gym Mame i bebe program - Što mame kažu o našem programu?

“Nije da na programu Sparta mame i bebe mame samo vježbaju – one multitaskaju: pričaju (izmjenjuju iskustva), drže svu djecu na oku, doje, presvlače, drže bebe, tješe bebe, uspavljuju i uz sve to aktivno i djelotvorno vježbaju! A bebe uživaju. Svakako preporučam. Funkcionira odlično. Provjereno jer sam prošli tjedan ušla u hlače od prije trudnoće, ha!”

mama Kristina

“Moramo pohvaliti program Sparta mame i bebe. Mi smo bivši korisnici i moramo priznat da smo oduševljeni svime, od programa, pristupa mamama i bebama. Mi smo sklopili nova prekrasna poznanstva koja traju i dalje, pili smo fineee ? kavice i limunade, prepričavale događaje, baby savjete te uz sve to radile na svom tijelu. Ponosno kažem moja vaga pokazuje minus 15kg!”

mama Ingrid

“U programu Sparta mame i bebe, osim što mame vježbaju, imaju priliku razmjenjivati iskustva s drugim mamama; dok mame vježbaju bebe se igraju ili služe mami kao uteg :); nakon 6 mjeseci vježbanja mogu samo reći da sam se vratila u formu bolju nego prije trudnoće. A Anja kao prilično aktivna beba jedva čeka da uđemo u dvoranu i da razbaca igračke i obiđe ostale bebe.”

mama Vesna

“Volimo vježbati s mamama i bebama jer je uvijek veselo. I u drugim programima za vježbanje je uvijek nekakvo “natjecanje” tko može više izdržati i bolje odvježbati. Ovdje uvijek mogu stati i igrati se s bebicama ako trebam doći do daha, a s druge strane treninzi su dovoljno intenzivni da poslije osjetim u mišićima da sam ipak nešto radila. Najbolje od svega je da ne moram razmišljati tko će mi pričuvati Esther dok se ja vraćam u formu a i društvo za kavicu i razmjenu iskustava je uvijek tu.”

mama Ivana

“Vježbanje u programu Sparta mame i bebe mi je super zato što mi daje mogućnost da se vratim u formu nakon poroda, uz zbilja kvalitetan trening, a bez ostavljanja bebe drugima na čuvanje. S jedne strane, beba i ja se ovako ne odvajamo, ali s druge strane ona pomalo vježba samostalnost jer se druži i socijalizira s drugim bebama. Moram spomenuti i da se promatranjem i oponašanjem beba raznih uzrasta ona puno brže motorički razvija i napreduje. Naravno, dragocjeno mi je i druženje mama za vrijeme i nakon treninga kada izmjenjujemo iskustva i savjete. Sve u svemu, višestruka korist za nas obje.”

mama Iva

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.