Sparta Gym Mame i Bebe program omogućuje druženje s ostalim mamama i njihovim bebama

Zašto?

Mama Ana majka je troje djece. Kada je rodila prvog sina prilično je dugo vremena prošlo do trenutka kada je počela s njime izlaziti van. Sve se više manje svodilo na: nahrani me, podrigni me, presvuci me – repeat. Rođenjem drugog sina bilo je lakše, ali tek kada je na svijet došla kćerkica odlučila je – želim nešto bolje, nešto više. Željela je omogućiti mamama druženje, razmjenu iskustava, razlog da otiđu van iz kuće i druže se s ostalim mamama, a istovremeno da rade nešto korisno i za sebe. Tako se rodila ideja o programu Sparta mame i bebe – programu koji omogućuje mamama da se vrate u formu nakon poroda, a istovremeno provode kvalitetno vrijeme sa svojim bebama, povezujući se s njima na jednoj novoj razini. Također, program omogućuje druženje s ostalim mamama i njihovim bebicama, razmjenu iskustava, savjeta i međusobne podrške. Tu se stvaraju prijateljstva koja traju i nakon što djeca prerastu program.

VRAĆANJE LINIJE NAKON PORODA

Svaka žena ubrzo nakon poroda osjeti potrebu da bude opet fizički u boljoj kondiciji te poželi tijelo koje je imala prije trudnoće. Vježbanje nakon poroda iznimno je važno. A u ovom programu i najzabavnije.

POVEZANOST MAME S BEBOM

Posebnost ovog programa leži u činjenici da je beba aktivno uključena u program. Bebama to predstavlja veliko zadovoljstvo jer je svaki pokret u vježbi prilika za zbližavanje s majkom.

MOTORIČKO RAZVIJANJE BEBA

Kroz zabavno zajedničko vježbanje te igru s bebom potičemo njen motorički razvoj. Od malih nogu kroz igru i na zabavan način njegujemo važnost vježbanja.

STJECANJE NOVIH PRIJATELJSTAVA

Neprocjenjiv dio ovog programa je sklapanje prijateljstava koja traju i dugo nakon što završi program. Razmjena iskustava oko odgoja, prehrane, razvoja beba samo su mali dio .

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.