SPARTA Gym Zagreb

Sparta gym  jedinstvena je teretana i fitness centar u Zagrebu. Kao jedna od većih teretana, prostire se na  1500 metara kvadratnih. Radi se o vrhunski opremljenom prostoru u kojem možete raditi kompletnu kondicijsku pripremu bilo da se radi o rekreativcu ili sportašu bilo kojeg sporta. Nužno je spomenuti da Sparta gym uvijek ulaže u nove sprave za vježbanje te njezini članovi imaju pristup tuševima i velikim svlačionicama s ormarićima.

Također vam se pruža mogućnost da sa svojom članskom iskaznicom imate dozvoljen jedan ulazak na dan, pri čemu dobivate vremenski neograničen boravak u teretani.

Jedini u Hrvatskoj imamo aplikaciju  Sparta gym Zagreb za vježbanje koju možete besplatno instalirati na svom mobilnom uređaju. Tada ujedno dobivate vlastitog virtualnog trenera s videoprikazom svih vježbi te odabirom jednog od  30 programa koji su napravljeni od strane stručnih trenera.

Sparta gym je specifična po tome što osim teretane nudi  i niz grupnih programa koji se mogu koristiti svi zajedno te kombinirati po želji korisnika. Članovima Sparte je na raspolaganju i shake automat, jedinstven u Hrvatskoj. To je odličan izbor nadoknade izgubljene energije odmah po završetku treninga. Pritom se nude zdravi proteinski shakeovi  u različitim okusima. Osim dijela za vježbanje na raspolaganju vam je i lounge bar s pogledom na fitness centar u kojem se možete opustiti prije ili nakon treninga.

Sparta gym sastoji se od:

  • cardio zone
  • velikog broja sprava za vježbanje
  • prostora za kružne treninge
  • prostora za borilačke sportove
  • dvije atletske staze (50 m)

Cardio zona prostire se cijelom dužinom dvorane a uključuje velik broj traka za trčanje, bicikala, air bikeova, orbitreka i stepera te veslačkih ergometara. U sredini dvorane omogućeno vam je vježbanje grupnih programa te kružni treninzi i borilački sportovi. Ostatak dvorane ispunjen je velikim brojem funkcionalnih sprava za vježbanje za svaki dio tijela te slobodnim utezima s bučicama i olimpijskim šipkama.

Osim dijela za vježbanje na raspolaganju vam je i lounge bar s pogledom na fitness centar u kojem se možete opustiti prije ili nakon treninga uz energetski napitak, protein shake  ili kavicu.

Svim članovima osiguran je velik besplatan parking.

Ako dolazite javnim prijevozom autobusne linije 145 (minibus) staje ispred centra, a linija 134 (Črnomerec-Prečko) na početku Medarske ulice. Teretana je smještena u zapadnom dijelu grada te je na par minuta od kvartova Malešnica, Rudeš, Špansko, Jarun, Črnomerec i Gajnice.


BONTON U SPARTI – Reportaža iz Fight Reporta, HRT 4, 05.02.2015.

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.