Sparta gym ponovno radi! - SPARTA GYM

Sparta gym ponovno radi!

OD SUTRA, 14.05.2020. (četvrtak) SPARTA GYM PONOVO RADI!

Dragi naši,
napokon…sutra ponovno otvaramo svoja vrata i neizmjerno se veselimo ponovnom treniranju s vama!

▶️ Kao što smo i najavili – sve vaše članarine su zamrznute i od sutra nastavljamo tamo gdje smo stali, a ovaj period nedruženja pokušati ćemo što prije svi zaboraviti. Sve vaše zamrznute članarine od sutra će biti aktivirane. Godišnje članarine biti će produžene za vrijeme koje smo bili zatvoreni. Za sve moguće nedoumice koje imate oko svojih članarina obratite se djevojkama na recepciji.

▶️ Od ponedjeljka, 18. 05. 2020. krećemo s grupnim programima. Raspored svih grupnih programa potražite na https://spartagym.hr/raspored/.
VAŽNO! Broj osoba na grupnim treninzima je ograničen. Molimo da svoje mjesto rezervirate na email: sparta@spartagym.hr. Rezervacije su moguće samo na dan održavanja odabranog grupnog programa.

▶️ Kao i uvijek, sve sprave i rekviziti kao i cjelokupni prostor svlačionica i sanitarnih čvorova dezinficiraju se svaku noć. Od sada će još jedna takva dezinfekcija provoditi i u toku dana i to od 14 – 15 sati. Na svakih 50 m dostupna su vam 3 prenosiva dezinficijensa za opremu i rekvizite. Molimo da sprave dezinficirate prije i nakon korištenja.

▶️ Pri ulasku u prostor obavezna je dezinfekcija ruku i obuće. Također, u prostoru za vježbanje i u svlačionicama dostupni su vam dispenzeri za dezinfekciju ruku.

▶️ Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 06:00 – 14:00 h
15:00 – 23:00 h
(pauza za dezinfekciju: 14:00 – 15:00 h)
Subota, nedjelja: 08:00 – 14:00 h
15:00 – 22:00 h
(pauza za dezinfekciju:14:00 – 15.00 h)

▶️ Kao i do sada, OBAVEZNA je upotreba VELIKIH RUČNIKA na treningu i upotreba čistih, zasebno donešenih tenisica za trening koje je potrebno pokazati na recepciji prilikom ulaska u prostor. Ulaz u prostor bez RFID iskaznice nije moguć.

⛔️ Ukoliko ste bolesni, imate temperaturu ili slično nemojte dolaziti na trening kako ne biste ugrožavali zdravlje ostalih.