Pitanja i odgovori - SPARTA GYM

Što sve mogu koristiti u mjesečnoj članarini?

Možete koristiti SVE Sparta grupne i teretanu. Grupne  programe možete kombinirati po vlastitim preferencijama i možete ih kombinirati, ne morate odabrati samo jedan.  Dakle, da, možete svaki dan ići na drugi program ukoliko želite te koristiti i teretanu. Vaša RFID kartica vam omogućuje jedan ulazak u spartu dnevno, vremenski neograničeno, a treninge koristite kako god želite.

Koliko to košta? Nije mi baš jasan vaš cjenik...

Redovna mjesečna cijena je 350 kn. Realno, to je najneisplativija varijanta. Realno, i ne želite vježbati samo mjesec dana,zar ne?
Zato nudimo opciju godišnjih ugovora.
Ako želite najbolju cijenu – 160 kn mjesečno – godišnji ugovor platite jednokratno ili karticama na rate.
Ako želite godišnju članarinu, no ne želite platiti sve odjednom, odaberite opciju 230 kn. Kod te opcije prvi puta plaćate prvu i zadnju ratu (2×230 kn) i onda svaki mjesec 230 kn. Zadnju ratu,naravno, ne plaćate jer ste ju platili na početku.
Prvi puta plaćate start paket (50 kn) koji se plaća samo jednom. Start paket uključuje vašu RFID karticu i lokot.

Moram li doći na recepciju kako bi se učlanio/produžio članarinu?

Ne. Odlučili smo skratiti vam vrijeme čekanja na recepciji te sve možete obaviti on line. Na našoj web stranici u virtualnoj šetnji potražite info točku na recepciji u kojoj možete downloadati upisni list. Na info točki pored nje su podaci za uplatu te možete putem e bankarstva odmah izvršiti i uplatu za opciju koju želite. Onda kada dolazite u teretanu, na recepciju donesite upisni list te uzmete svoju karticu.

A ona aplikacija...kako to funkcionira?

Sparta gym je jedina teretana u Zagrebu koja je razvila svoju vlastitu aplikaciju za vježbanje i prehranu. K tome, ona je besplatna za korištenje svim članovima. Kod upisa ćete dobiti svoj username i password. Aplikaciju koristite kao inspiraciju za vježbanje (sadrži preko 3500 vježbi), kao virtualnog trenera (sadrži preko 30 gotovih programa vježbanja), pratite putem nje svoju prehranu te preuzmite kontrolu nad svojim napretkom. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za aplikaciju ili trebate pomoć oko korištenja iste, zatražite na recepciji besplatne konzultacije s našim osobljem koje će vas provesti kroz aplikaciju.

Moram li odabrati samo jedan grupni program?

Ne. Sve Sparta grupne programe možete kombinirati po svojim vlastitim željama i preferencijama. Znači, možete ići na SVE Sparta grupne programe.
Svoje mjesto u željenom programu možete rezervirati putem aplikacije.
Broj polaznika u grupi ograničen je na 20. Svakako savjetujemo korištenje aplikacije za rezervaciju mjesta, kako bi vas vaše mjesto na željenom programu uvijek čekalo.

Moram li se upisati 01. u mjesecu?

Apsolutno ne. Upisujete se kojeg god datuma želite a vaša članarina vrijedi mjesec dana od datuma uplate.

Što moram ponijeti na trening?

Dobru volju, čiste tenisice, udobnu odjeću za treniranje i ručnik. Ne zaboravite bočicu vode.

Mogu li trenirati ako imam manje od 18 godina?

Možeš, no potrebno je odobrenje roditelja. Molimo da na upis dođeš s roditeljem kako bi i on također potpisao tvoj upisni karton

Kako mogu rezervirati svoje mjesto na grupnom programu?

Jako jednostavno. Kod upisa u Spartu dobiti ćeš svoj username i password za korištenje aplikacije. Putem aplikacije (pod Schedule) odaberete grupni program na koji želite doći te jednostavnim klikom na “Book now” rezervirate svoje mjesto u grupi. Na mail će vam doći potvrda o rezervaciji. Isto tako, ukoliko želite, svoju rezervaciju možete i otkazati.

Također, možete rezervirati svoje mjesto u grupama tjedan dana unaprijed, ne morate rezervaciju vršiti svaki dan.

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.