Božićna akcija Sparta gyma - SPARTA GYM

Božićna akcija Sparta gyma

Ove godine smo uz Vašu pomoć uljepšali blagdane djeci bez roditelja.

Moramo vam priznati jednu stvar – kada smo odlučili napraviti akciju sakupljanja čokolada niti u najluđim snovima nismo sanjali da zajedno možemo napraviti ovo što smo napravili. 🙏
Prikupljeno je preko 1500 čokolada i posjetili smo djecu u 5 domova.
Preostale čokolade upakirali smo u kutije i poslali u domove diljem Hrvatske. Ovisno o tome koliko djece ima u pojedinom domu toliko im je čokolada na putu. Jučer je poštom poslano 106 kg čokolade!
Tako da ona čokolada koju ste s ljubavlju donijeli u Spartu izmamiti će osmijeh na lice jednome djetetu u dječjem domu Maestral Split, Sv. Ana Vinkovci, V. Nazor Karlovac, Svitanje Koprivnica, Lipik, I.B.Mažuranić Lovran, Klasje Osijek, Ruža Petrović Pula, Izvor Selce, Vrbina Sisak, Kuća sretnih ciglica Slavonski Brod, Nova Budućnost Varaždin, Udruga Breza Osijek, Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac, Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica ili SOS dječje selo Lekenik.

Prva ekipa Sparta trenera posjetila je danas djecu u Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava. Dojmovi se još nisu slegli, ali jedno je sigurno – srca su nam puna.

Druga ekipa Sparta trenera posjetila je dječji dom u Brezovici. Jako su nas lijepo ugostili, a posebno hvala stričeku Mladenu koji nam je ispričao sve o životu djece u njihovom domu i upoznao nas s predivnim malim anđelima s kojima smo se družili i odradili trening. Na njihov način😍.
Posebno nas je dirnuo mali Ljerko koji nam je prilikom odlaska održao govor. Jedan od boljih koje smo čuli, totalno iz glave, a mnogi od nas ga ne bi s takvim žarom mogli ni pročitati s papira.
“Za danas želimo sretan Božić svima malima našima, želimo poklone i želimo radost sve naše djece i za svu našu djecu kako bismo mogli uživati u našoj dobi. Želimo to učiniti i učinimo to jednim potezom. Hura za sve nas!”

Treća se ekipa družila s djecom iz dječjeg doma Laduč. Iako žive u dvorcu život im je, na žalost, daleko od onoga iz bajke. No vjerujemo da smo i mi njima obogatili dan zajedničkim druženjem kao što su oni nama. ❤️

Četvrta ekipa obišla je dom A.G.Matoš a peta djecu s down sindromom u taekwondo klubu Čigra.

Hvala vam svima od srca! ❤️ 

 

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.