SPARTA Gym Zagreb

SPARTA Gym Zagreb je teretana koja se prostire  na 1500 m2. Jedna je od većih teretana u Zagrebu te se sastoji od:

  • cardio zone
  • velikog broja sprava za vježbanje
  • prostora za kružne treninge
  • prostora za borilačke sportove
  • dvije atletske staze (50 m)

Cardio zona prostire se cijelom dužinom dvorane a uključuje velik broj traka za trčanje, bicikala, air bikeova, orbitreka i stepera te veslačkih ergometara. U sredini dvorane omogućeno vam je vježbanje grupnih programa te kružni treninzi i borilački sportovi.

Ostatak dvorane ispunjen je velikim brojem funkcionalnih sprava za vježbanje za svaki dio tijela te slobodnim utezima sa bučicama i olimpijskim šipkama.

Osim dijela za vježbanje na raspolaganju vam je i lounge bar s pogledom na fitness centar u kojem se možete opustiti prije ili nakon treninga uz energetski napitak, protein shake  ili kavicu.

Članovima su na raspolaganju velike svlačione s ormarićima te tuševima.

Svim članovima osiguran je velik besplatan parking.

Ukoliko dolazite javnim prijevozom autobusne linije 145 (minibus) staje ispred centra, a linija 134 (Črnomerec-Prečko) na početku Medarske ulice. Teretana je smještena u zapadnom dijelu grada te je na par minuta od kvartova Malešnica, Rudeš, Špansko, Jarun, Črnomerec i Gajnice.


BONTON U SPARTI – Reportaža iz Fight Reporta, HRT 4, 05.02.2015.

Thanks!

Sparta Gym koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza. Nastavkom pregleda web stranice slažeš se s korištenjem kolačića.